המרכבה ביחס לתורות היחסות, תיאוריית השדה המאוחד, תיאוריית המיתרים והעל-מיתרים (M), מודלים מתמטיים ומימדים נוספים.תורת המרכבה מציגה את היקום כבריאה מלאכותית המבוצעת באמצעות המרכבה – שיטת לפרישת ותפעול מבנים גיאומטריים / ספריים-כדוריים בכל גודל וצורה, מבנים-כלי-קיבול כשירים לריכוז / ניתוב / קליטה / ייצוב / שינוע של כל חומר ואנרגיה ביניהם ובמכלול – בכדור הארץ, בטבע, ביקום.
המרכבה מציגה פתרון לתעלומות שאיינשטיין ורבים אחריו התחבטו בהן: מדוע וכיצד גלקסיות נעות ביקום בסתירה (לכאורית) לחוקי הפיזיקה, כיצד נסביר מהירות תנועה כוכבים סביב מרכז גלקסיות ומהירות גלקסיות סביב מרכזיהן, מהו הכוח הנסתר? האם קיים ביקום חומר אפל המסביר 'התנהגות' כזו הנצפית?
אפרוש בתמצית את הכיוונים / הפתרונות שהוצעו ע"י המדע בשנים האחרונות ולצידם פיתרון אחד – אפשרי או וודאי – לכל החידות גם יחד:
איינשטיין נאלץ להוסיף לחישוביו, כדי שיתאימו להנחותיו, 'מקדם קוסמי' שסיבתו מסתרה ממנו אך התבסס כקבוע. הוא הציע (וחיפש) עקרון/פתרון כולל וגורף אותו כינה 'השדה המאוחד': קיומו 'המתבקש' נגזר מתורות היחסות, ממבנים מתמטיים-תיאורטיים ומבנים יקומיים – שדה שיסביר ויאחד את / ובין ארבעת כוחות הפיזיקה המוכרים לאדם: הכוח הגרעיני החזק והחלש, הכוח האלקטרומגנטי וכוח המשיכה.
המדען שנחשב עד היום כפורץ מימד-תובנת האנוש לגבי אור, זמן, מרחב, אנרגיה וחומר, חפש עיקרון אחד, נעלם, שיסביר את מהירות התנועה (הגבוהה באופן בלתי מוסבר) של כוכבים סביב מרכז גלקסיות ויספק מענה לשאילות המפתח: האם קיימים ביקום חורים שחורים וכיצד הם פועלים, הקיים ביקום חומר אפל, האם פוטון – אור – וחומר בכלל – הוא חלקיק או גל, כיצד ובאילו נסיבות / מציאות פיזיקאלית נוצר היקום.
תיאוריות נוספות שבאו לאחר (ובסיוע) ממצאי איינשטיין ועמיתיו הציעו, בשלבים ובמקביל, לפי העניין, תבנית מיתר / תדר לחומר וליקום, תבניות דמויות חורי-תולעת, דמויות מימברנה, יקומים מקבילים ומציאות פיזיקאלית נסתרת (אך מתאפשרת מהיבט מתמטי) החורגת מארבעת המימדים המוכרים – אורך, רוחב, גובה וזמן – וכוללת מציאות בת אחד-עשר מימדים (ויותר).
המרכבה מציעה / מציגה מערכת מלאכותית ניתנת לפרישה בכל מקום ביקום, כשירה כעשר או אחד-עשרה (ויותר) ספירות / אנטנות קרינה ענקיות-מימד משולבות, מסוחררות כל אחת במהירות רצויה, על כל ציר רצוי ביחס למכלול מערכת המרכבה וביחס לגלקסיה וליקום, כשירות לקליטת מידע / אנרגיה / שנוי תדר וקצב עפ"י תבנית ותכנית שהיא חלק מתכנית כללית רב-גלקטית-יקומית-אלוהית.
האם מבנה כזה עשוי – באמצעות סחרור אנטנות, תיאום וערבול בין קרינות – לייצר התאבכויות גליות בכל מבנה ואפיון רצוי – וליצר מפגשי-בין-גלי בכמה מימדים שהוא יסוד כל חומר – ולהסביר בריאת כל חומר ותופעה בכדור הארץ, במערכת השמש וביקום? אפשרי אך לא וודאי. לא היו בידי אמצעים וכלים לבדק הנחה זו, אך המשכתי במסלול ניתוח המציאות האפשרית. חזרתי למה שכבר היה ברור – לכישורים הטכנולוגיים / פיזיקאליים שחשפתי והיותם תמצית הידע האלוהי-תנכ"י.
האם מבנה מרכבה שהינו כשיר (רק) כמייצר 'תשובה' (ייצור מערבולות בנוזל וגז), תנועה בכל תווך ולריכוז אור – כישורים שלגבי נפקותם וישימותם לא היה לי ספק – יאפשר לאנושות פריצת דרך תפעולית-תובנית במתכון "תנכ"י – פתרון כל מחסור, סיום חיי לוחמה וניצול, איחוד האדם, יציאה מרחם הארץ למרחב היקום, ביצוע כל נס ומופת (כמעט) המתועד בכתובים? התשובה חיובית.
בהתבסס כי המרכבה מהווה את יסוד וסוד התנ"ך, סוד הבריאה ומקור האנושות, ובהסבירה -הגיונית, פיזיקאלית, ראייתית ותיעודית – קשר (וזהות!) בין בורא לברוא – הצפוי איחוד האדם עם הבורא, הצפוי לנו מעבר מאנושות לאלוהות? למימדי הקיום הנוספים? התשובה חיובית.
האם מבנה המרכבה עשוי להסביר (ולאפשר) בריאת ושינוע כל חומר ביקום, בריאת שמשות-בנות ופלנטות-בנות ותרבויות בנות לאלוהינו (תרבות בוראת) וכמו כן לתרבויות-אחיות לנו – צאצא מוכן לבגרות? התשובה חיובית. העובדה כי טרם ירדתי לעומק ואופן הביצוע המדויק היתה משנית: נגלה עיקרון מנחה בתבנית עתירת-רבדים ובנויה כמלאכת מחשבת.
האם מערכת בה כל בריאה חדשה בגלקסיה יוצרת בריאות-המשך שכל אחת 'פורצת' בכיוון מתואם מהמרכז הצידה ו/או בציר תנועת הגלקסיה, בכל כיוון 'מהונדס רצוי' – מצב בו מהירות 'גיחה' של כל צוות-בריאה ומערכת כוכב-ברואה על ידו מואצת ביחס למהירות כוכב-תא-המוצא ששימש לבריאתו בגלקסיה נתונה – מסביר ופותר את תעלומות המאות האחרונות לגבי מקור והתנהגות החומר ביקום, האצת כוכבים ביחס למרכזי (ו/או צירי-תנועה) של גלקסיות, מבנה ותכנית כל איבר-חי, כל חי וצומח, כל חלקיק וכל תופעה מוכרת? התשובה חיובית.
ובאופן חילופי או משלים, האפשרי כי גורם הכבידה הקרוי 'חור שחור' במרכז גלקסיות – כמו זה הנצפה בנלווה ל'סופר-נובה' – אינם אלא תוצר ריכוז / ערבול קרינות מתואמות באופן מלאכותי?
הניתן לקבוע כי איינשטיין ומדעני-תבל טעו – ולא במקרה, אלא באופן תיאטראלי יזום ומבוים – וכי "החומר האפל" – הגורם העלום המניע את מערכות היקום – אינו אלא (כמה ספרותי, פיוטי, תנכ"י) אהבה, בריאה והעברת ידע (וקרינה ומידע) מתא לתא, מבורא לברוא?
גם כאן התשובה, יקירי ואחי לבריאה, חיובית;
המנוע ליקום, לחיים (ולתאוצת גלקסיות) אינו 'חומר אפל ונסתר' – אלא (כפי שאיינשטיין סבר) שדה מאוחד – כל יקומי, כיום מתברר כי הוא שדה ידע אלוהי: שדה שמקורו יישום המרכבה, ידע הבריאה – סוד האור והחומר – והעברתו הלאה, מבורא לברוא וחוזר חלילה. ייתכן או וודאי כי פלנטת-צאצאים כשלנו תברא הרבה יותר מתרבות-בת אחת ו'תפזרן' סביב כוכבים חדשים בשביל החלב – או מחוץ לגלקסיה.
כיצד איש טרם הציע פתרון כזה? ההיסטוריה / המציאות האנושית בוימה כך שאיש עד היום לא היה יכול להקיש לגבי אפשרות קיומו ו/או לדמיינו. מאותה סיבה – בימוי עליון, תכנון מראש והשגחה – איש ממדעני תבל לא 'הובל' דרך התנסויות / תגליות / תובנות היסוד שהובילוני לפתרון. איש לא קיבל תצרף-תסריט כשלי: צמח מול שיבלים, ינק ספרות, שירה, מורשת עברית, גם שואה, חלם לטוס, לחם, פיקד ומאס בקטל, הגה חזון-שלום, בנה תיבה (בציון ובעציון בים-סוף), גלש-ריחף בסיני, נלחם בשחיתות בירושלים, נצלב ע"י אחיו היהודים, הגה שיטה לפרישה 'חכמה' של חומר (גלילים ויריעות) ורוח למפרשית, בהמשך גילה שיטה חדשה-ישנה לתעופה ומסע בחלל, לריכוז אור לצורך אנרגיה ותצפית, היה מסוגל לפרש עברית, סמלים וסיפור-יסוד וסוד תנכ"י-בלשי לתבנית אחת – תסריט אחד – וככפתור לפרח לגלות כיצד סיפור חייו האישי נכתב טרם לידתו ובוים – ולהניח על השולחן כמעשה מרכבה, את מעשה המרכבה, תשבץ פתור.
פורים 2008. פורים בכלל
גילוי סוד הבריאה והאלוהות – על ידי, על ידי הכלל – תוכנן להיות סיפור שהאדם יבין את ההומור שבו (בד בבד להבנתו את עצמת הגילוי) רק בבוא הגאולה. זו בדיוק הסיבה בגינה נרמז בכתובים, נלמד ושונן – כי פורים יהא היחיד בחגי ישראל שיחוג גם בבוא הגאולה:
בבוא הגאולה מתברר כי העולם (חיי ארץ) הוא במה וכי פעולות הבריאה וההשגחה כרוכה – תמיד! – במשחק תפקידים ע"י הבורא וע"י הברוא.
בחיי ארץ שיחקנו ברואים-תלמידים, שואלים וטועים, צאצאים שבהדרגה, בשלבים, גילו ומצאו.
בעולם ובמימד העליון הבא עלינו לטובה, נשחק מלאכים-בוראים, מדריכים. בעלי תשובה.
תגיות: עדכונים ומאמרים, סקירה מדעית